Naar inhoud
Print workflow
Home » Print

Snelheid, flexibiliteit en kwaliteit

Een gestroomlijnde, ultrasnelle workflow

Bij digitaal printen draait alles om snelheid. Sinds het ontstaan van ctp perfectioneren we onze workflow om een ongekende snelheid te garanderen. Uw digitaal bestand kan ons op verschillende manieren bereiken en kan op verschillende manieren verwerkt worden. Bij Iway ontvangen we uw bestanden via web2print wat zorgt voor een vlotte geautomatiseerde verwerking. Bestanden die we op een andere manier ontvangen, droppen we manueel in onze workflow. Onze pitstopserver automatiseert taken zoals autocorrecties en preflight. De process manager tenslotte zorgt voor een interne verwerking. Eenvoud en snelheid tot in de perfectie.

Printing on demand, gedaan met opslagkosten

Omdat de markt snel evolueert, moet u steeds de vinger aan de pols houden. Met printing on demand beslist u vandaag hoeveel stuks u morgen nodig heeft. Omdat brochures snel gedateerd raken en opslagkosten kunnen oplopen. Een verandering van aanbod of prijs, POD is dé oplossing. In grote of kleine oplages.

Short run, flexibiliteit ten top

Bij traditionele offset druk betekent een kleine aanpassing een verspilling van drukwerk en tijd. Kiezen voor short run is kiezen voor flexibiliteit ten top. Een prijswijziging op de valreep, een zeer beperkte oplage, u kiest, wij printen.

Opstartkosten zijn niet meer van deze tijd

Digitaal printen betekent het eind van hoge opstartkosten. Films, drukplaten, het afstellen van de drukgang waardoor honderden stuks van uw drukwerk verloren gaan. Ze behoren stuk voor stuk tot het verleden. Resultaat: u bespaart tijd en geld.

Xerox iGen, het paradepaardje

De kwaliteit van een drukkerij herkent u aan het machinepark. Bij ctp kiezen we resoluut voor de kwaliteit van Xerox. Een overzicht van ons ultramodern machinepark:

Xerox Igen3 kleur 110 pag/min 360x510mm 60 tot 400 gram
Xerox docucolor 250 kleur 50 pag/min 320x450mm 70 tot 300 gram
Xerox Nuvera120 production zwart 120 pag/min 320x450mm 70 tot 300 gram
Xerox 4110 zwart 110 pag/min 320x450mm 70 tot 300 gram

Waarvoor kan u bij ctp terecht?

Marketing Promo Huisstijl Direct mail Books & office Specials
Leaflets Affiches Visitekaarten Mailings Cursussen Kalenders
Folders Flyers Groetenkaarten Selfmailers Softcover boeken Stickers
Brochures Uitnodigingen Briefpapier Postkaarten Hardcover boeken Etiketten
Nieuwsbrieven Inkomkaarten Facturen Transpromo Wire-O boeken Plantenlabels
Catalogi Menukaarten Enveloppen Facturing Handleidingen Pancartes
Prijslijsten   Bestekmappen     Packaging
    Wenskaarten     Polypropyleen